Shadowcomfort NL Shadowcomfort DE Shadowcomfort EN
Menu

Onderhoudsproduct raamfolie

Plastic/kunststof:

Hoewel plastic heel veel voordelen heeft, heeft dit materiaal ook zwakke punten. Bij het reinigen met de meeste schoonmaakmiddelen ontstaan gemakkelijk fijne, oppervlakkige krasssen met als gevolg vuilophoping en een mat oppervlak.

VuPlex® voorkomt en herstelt.

Hoe werkt VuPlex®?

De vijf resultaten van VuPlex® in één snelle actie. VuPlex® reinigt door het gebruik van veilige ingrediënten die het oppervlak niet beschadigen. Het brengt een fijne coating aan op het oppervlak, die het kunststof beschermt tegen (micro)krassen. De waslaag zorgt voor een barrière tegen water en tegen andere weersomstandigheden die tot veroudering en afname van de helderheid leiden. VuPlex® heeft een antistatische werking. Hierdoor kunnen andere schurende materialen, als stof, zand, vuil ed, niet goed hechten en dat voorkomt beschadigingen. VuPlex® herstelt de glans en geeft een heldere, nieuwe look aan het oppervlak.

De afwerking is niet plakkerig of vet en dit glanzende resultaat bereikt u in slechts enkele seconden.

Reinigingsinstructies

De bus VuPlex® goed schudden voor gebruik!

VuPlex® op oppervlak spuiten en met een zachte, katoenen/badstof handdoek uitwrijven. Bij nieuw plastic/kunststof kan ook met een microvezeldoek worden gewerkt. Zo eenvoudig en snel werkt VuPlex®, zowel op zachte als op harde kunststoffen.

Bekijk hier de verkoopadressen

Hoge kwaliteit
Zeer sterk HDPE doek
Compleet geleverd
Inclusief bevestigingsmateriaal
Maatwerk
Volledig op maat gemaakt
Eenvoudige installatie
Inclusief Nederlandstalige handleiding