Shadowcomfort NL Shadowcomfort DE Shadowcomfort EN
Menu

Serre & Verandadak toepassingen

Shadow Comfort is dé specialist op het gebied van alle soorten schaduwdoeken en winddoeken. Onze schaduwdoeken voor serre & verandadak kenmerken zich door de hoge kwaliteit en trendy kleuren die we tegen scherpe prijzen aanbieden.

U kunt het schaduwdoek zelf naar eigen wens en inzicht samenstellen. Kies de juiste afmeting van het verandadak zonweringsdoek zodat u de warmte zoveel mogelijk kunt buiten houden. Ieder verandadak zonwering doek wordt in ons atelier speciaal voor u op maat gemaakt.

Het verandadak zonweringdoek of serredoek wordt aan de buitenkant op het verandadak gemonteerd waardoor het bijzonder effectief is als zonwering. Hierdoor blijft het aanzienlijk koeler in de overkapping. Deze vorm van verandazonwering is een stuk voordeliger en net zo effectief als de duurdere elektrische veranda zonwering oplossingen.

Het is een gegeven dat een lichte kleur stralen meer reflecteert dan een donkere kleur. Het weren van warmte heeft echter te maken met de hoeveelheid straling/warmte die door het doek wordt geabsorbeerd en door het doek heen zal gaan (transmissie). Bij een donkere kleur is de absorberende waarde veel hoger, waardoor de transmissie waarde (straling/warmte door het doek) lager is dan bij een licht doek. Een licht doek heeft een hoge reflectie waarde, echter een lage absorberende waarde waardoor de straling/warmte met een hogere waarde door het doek zal gaan. Dit verklaart de hogere percentages schaduwfactor bij donkere kleuren.

Goed om te weten...
Onze Shadow Comfort specialisten gaan net een stapje verder. Maatwerk behoort tot onze core business. Wij streven er altijd naar om met de klant een passende oplossing te bedenken. In ons fotoalbum kunt u foto's vinden van heel veel toepassingen.

Al met al zijn de producten zeer functioneel en creëeren ook een gezellige en decoratieve sfeer.

Inspiratie nodig? 
Neem een kijkje in onze digitale showroom! 
SHOWROOM

Bekijk hier de verkoopadressen

Producten

Productnr Omschrijving
TW1645-V Verandadoek / schaduwdoek Comfort 280,
met PP band rondom (tekening meesturen)
TW1680-V Verandadoek / schaduwdoek Excellent 250,
met PP band rondom (tekening meesturen)
TW1635-V Verandadoek / schaduwdoek Standard 180,
met PP band rondom (tekening meesturen)
TW1690-V Verandadoek / schaduwdoek Unique 300,
met PP band rondom (tekening meesturen)
TW1800-V Verandadoek / schaduwdoek Extrablock FR 320,
met PP band rondom, FR California State Fire Marschall-test voor titel 19 (tekening meesturen)
Hoge kwaliteit
Zeer sterk HDPE doek
Compleet geleverd
Inclusief bevestigingsmateriaal
Maatwerk
Volledig op maat gemaakt
Eenvoudige installatie
Inclusief Nederlandstalige handleiding