Shadowcomfort NL Shadowcomfort DE Shadowcomfort EN
Menu

Over ons

Shadow Comfort is de specialist op het gebied van alle soorten schaduwdoeken en winddoeken voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Alle producten van Shadow Comfort kenmerken zich door de hoge kwaliteit en trendy kleuren die wij tegen scherpe prijzen aanbieden.

Shadow Comfort heeft een eigen schaduwconcept ontwikkelt, geïnspireerd op de schaduwdoeken uit Australië en Nieuw Zeeland.

U bestelt onze schaduwdoeken, winddoeken, oprolsystemen, railsystemen en verandadoeken eenvoudig bij één van de verkooppunten in Nederland.

Shadow Comfort schaduwdoeken zijn voor veel verschillende toepassingen bruikbaar. Van tuin, serre of terras, school en kinderdagverblijf, maar ook op campings en horecagelegenheden. De stevige kwaliteit zorgt ervoor dat het product vele jaren meegaat.

De Shadow Comfort doeken zijn gemaakt van een sterk HDPE materiaal. Een belangrijk aspect is dat deze doeken schadelijke UV stralen tegenhouden. Afhankelijk van de kleur van het doek ligt het schaduwpercentage tussen de 67% en 94%.

Al met al zijn deze doeken zeer functioneel en creëeren ook een gezellige en decoratieve sfeer.

Onze Shadow Comfort specialisten gaan net een stapje verder. Maatwerk behoort tot onze core business. Wij streven er altijd naar om met de klant samen een passende oplossing te bedenken. Voor een maatwerk product kunt u terrecht bij een van onze dealers. 

Waarom kiezen voor Shadow Comfort?

  • Uitgebreid assortiment standaard afmetingen en maatwerk
  • Trendy kleuren
  • Gratis advies
  • Alleen topkwaliteit schaduwdoeken / winddoeken
  • Eigen atelier voor maatwerk
  • Snelle levertijden
  • Wereldwijde levering

Bekijk ons assortiment

Hoge kwaliteit
Zeer sterk HDPE doek
Compleet geleverd
Inclusief bevestigingsmateriaal
Maatwerk
Volledig op maat gemaakt
Eenvoudige installatie
Inclusief Nederlandstalige handleiding